Wednesday 26 September 2012

Mobile, social media, CRM, app stores en the cloud… Bent u al ingecheckt?

Digitale platformen veroveren de wereld. Social is meer dan een fenomeen, het is een business trend die de wetten van de marketing volledig op zijn kop zet. Likes, Cloud, Big Data en Tweets per minute… Bent u nog mee?

In de genetwerkte maatschappij gaan digitaal en marketing hand in hand. Alleen luistert de klant nu mee! Twitter, Facebook en andere sociale technologieën doen de grens tussen bedrijf en klant voorgoed vervagen. Aan de hand van praktijkvoorbeelden brengen de sprekers een digitale wereld tot leven. IT mythes worden ontkracht en je leert wat termen als Digital Marketing, de hashtag, SaaS en de cloud nu eigenlijk inhouden.

Met Marketing en de Digitale Revolutie krijgen Directors of Marketing, Marketeers, Communicatieverantwoordelijken, CIO's en IT managers inzicht in de laatste marketing en IT trends. Tijdens interactieve sessies ontdek je wat Digital voor je organisatie kan betekenen.
Bent u klaar voor morgen waar het business as unusual is? Schrijf je dan nu in voor een boeiende tweedaagse bij http://www.itworks.be/

Dit evenement wordt georganiseerd door IT works, BeAligned en The Thinking Ape